07 veebruar 2011

Valimiseelne aeg

Natuke nalja, natuke muusikat, natuke poliitikat ja natuke suupistet ka - sellise pealkirja all kutsus Keskerakond rahvast valimiseelsele kohtumisele Raikküla Kultuurikeskusesse 4. veebruaril.
Oma erakonnale toetuskampaaniat tulid tegema Aivar Riisalu, Hans Liibek ja Jüri Võigemast. Oli välja kuulutatud, et tulevad veel Mailis Reps ja Henrik Normann, aga neid ei olnud.

Kõigepealt jagati kõigile osalejatele erakonda tutvustav reklaambrošüür ja Mailis Repsi pildiga väike kalender. Kohtumise lükkas hoogsalt käima Aivar Riisalu oma etteastega. Tema väljendusliigutused ja kõva hääl tõid sõnumi hästi välja. Jüri Võigemast rääkis aga nii vaikse häälega, et osa jutust läks lihtsalt kaduma ja tahtmatult hakkas mõnigi pilku heitma suupistelaua poole. Erakond kostitas külalisi võilevatordi, kohvi ja teega. Kohtumine ei olnud ainult monoloog, vaid ikka dialoog. Saadikukandidaadid kuulasid ära inimeste küsimused ja selgitasid oma seisukohti. Kes ei soovinud ülesaali küsimusi ja vastuseid, need said vestelda väiksemas ringis. Juttu jätkus mitmeks tunniks.
Muusikalist külakosti pakkus Aare Viin.

Kommentaare ei ole: